Perut masuk angin pregnant 8weeks

Hi nak tnya kalau masa prengant 8weeks tu normal ke kalau perut rasa bloated. Pagi ni bgn rasa byk sgt angin dlm perut. Masa mandi terus muntah2 kosong sbb byk angin. Smpai skrg xde selera makan. Normal ke? Ada cara nak elak tak? #pleasehelp #firstbaby

3 Balas

Samaaaa , sakit sgt bila muntah tu .. saya slalu kne time solat subuh rakaat terakhir... terpaksa muntah dulu 😣... skrg 13w tkde dah Alhamdulillah...

normal sis, sis kena mandi air suam dan jgn sampai lambat lambat makan .

normal sis...sbb saya nak masuk 3 bulan pun masih mcm tu...