dilema

Saya emergency ceaser pada 1/9.selasa ini kena pergi hospital kk utk check kuning...nak tanya...boleh x saya drive kereta manual dgn ceaser ini...sebab husband dah ambil cuti sekarang x boleh dah...macam mana ni sis..risau saya...

6 Balas

Saya rasa better jangan lagi kot. Takut luka czer awak belum sembuh lagi. Kalau boleh cari alternatif lain. Cuba naik grab ke.

sis ada ahli keluarga lain yg boleh antar kan x..? sbb tkut luka czer x baik lg... baru lg sis czer..

Kesian sis. Better jangan..huhu.. caeser pulak tu..sis naik grab ya.. take care dear❤

Sis better naik grab. Biar duit keluar lebih tapi kesihatan kita terjaga.

Better naik grab je sis..... Risau nnt pape jadi. Sbb czer bahaya.

Sis.. Better jangan... Lebih baik naik grab..