38 week 2 day

Nak bersalin awal risau kena ceaser sebab ada GDM dgn GBS positif..anak sulung dah ceaser tak nak lagi!doakan ye😘

4 Balas

saya GDM ahad ni serah diri isnin czer..sbb sya mgdg jarak dkt...sblm ni pun czer...saya tak kisah normal atau czer..jnji bby dgn sya slmt..klu kita kisahkan oh tkmau czer..tkmau takmau..tiba tiba kena czer...time tu emosi kita tergnggu..baik kita redha je..mana mana pun ok ja...jnji dua dua slmt

5mo ago

jgn takut...czer ok je..tak sakit pun

semoga dipermudahkan urusan awak.. inshallah semua baik2 je..aminn

Kena induse ubat sebab leaking😬😬arap xlame la sakit aminn

🤲🌻