Sakit di bawah perut sehingga ke kaki

Saya due 29/1 tp harini rasa sakit sgt drpd bawah perut ke kaki. Buang air besar dah 4x utk harini. Perut mengeras mcm biasa, tp xdr tanda2 lain. Nk jalan mmg sakit sgt, sampai saya berpeluh2 tahan sakit. Kalau mcm ni termaduk tanda2 utk bersalin ke. Xtahu nk pergi hosp ke x

1 Balas

kalau ikut pengalaman sy,sebelum bersalin sakit contraction. sakit tu rasa di perut hingga ke pinggang berulang-ulang. sakit yg teramat sgt,sampai rasa tak ada tenaga. masa tu tahulah sy sampai masa nak bersalin walaupun tiada air atau darah keluar. pegi hosp mesti ada bukaan cm