Sorry menjijikkan sikit soalan

Saya due 27/4 . Sakit belakang dh rasa . False contraction pun dah rasa . Harini saya punya faraj tak selesa sangat. Pastu bila tekan² . Macam ada sesuatu kat lubang faraj tu . Dia macam belon kecil . Apa tu ye? Ada tak yg pengalaman sama ? Rasa ngilu² gatal je kt faraj . Keputihan pun banyak harini.

2 Balas

Hi sis, mungkin tu cyst luar rahim. Sbb sy week 37 doctor masa cek keputihan ada kata cyst. Nnt time nak beranak dia pecahkan. Patut ada rasa xselesa akhir2 ni..bila tengok kat cermin ada nampak keluar sikit benjolan cyst tu. huhu

1y ago

ooo yeke sis. esok ada check up . hopely ok je esok . malam dia gatal2 . bila panties basah dia gatal tapi kalau kering dia ok je . sampai rasa malas nk kencing

maaf puan sy kurang psti ttg ni better puan jumpa doc n chck .mg dpmudahkan segalanya amiin

1y ago

tu la tu . insyaallah isnin ni saya ke klinik check . sampai harini masih terasa ngilu² .