Due bulan 2 2023

Saya due 23/2/23.. Tak sabarnya tunggu baby keluar.. Ada yang sama due bulan ni? Ibu semua dah ada apa2 tanda ke?

16 Balas

saya pun 23hb nieh... tpi mcam tiada tnda lagi nieh sakit kat bawa perut tu kerap lah kadang skit nya smpai 30 minit menahan... tu tnda2x kaitu atau normal saja😅

eh..edd kita sama.. hehe.. sy bru siap kemas bag utk dbwa ke hospital.. tiada tanda² lg.. semoga dipermudahkan urusan kita semuaa..ameeen

sy due 24/2/23 .. dah kluar tanda.. tp bukaan baru 2cm.. dinding rahim still tebal.. skg tggu pecah air ketuban or contraction je nie

saya due 22/2/2023 dah selamat bersalin 3/2/2023 baru ni.. ☺️ goodluck sis.. semoga Dipermudahkan urusan sis 🤗

1y ago

doc suspect air ketuban sikit n baby kecik.. diorg mintak serah diri masuk wad masa genap 37 weeks.. x sempat masuk ubat.. turun tanda lendir..

20 feb xdek tanda2 lg..kerap mngeras je..mama nye pujuk tiap mse suruh kluar..baby msih nyaman dlm ni 😵‍💫

sy due 1.2.. tp dh bersalin 15hb 1 bruni .. semoga ibu2 yg akn bsalin diberikan kemudahan semasa persalinan nnti...

saya due 21.2 kerap mengeras n selalu membuang.harap2 bby keluar sblm due klu x kena induce

Due kita sama tp xda tanda lagi.. baby seronok duk dalam perut sbb mama dia kuat makan😂

1y ago

Sama la.. cuma kekadang je rasa senggugut ringan2 plus sakit2 area pinggang & bawah tapi tak kerap..

sy 22.2.23 ..skrg kerap baby ngeras,plus sakit pinggang..mlm xleh nk tido trus..

sama sis due , rasa sakit pinggang dan susah tidur tu jak 😂