Due 20/2/2023

Ada tak sama due dgn sy 20/2 ni.. anak kedua da tapi masi ada rsa nervous tapi belum ada tanda apa2 lagi

27 Balas

Saya due 14/2 ni, sama laa still takde tanda lain. Perut kerap mengeras je dgn rasa ngilu bahagian ari2 tuuu…Hari2 pujuk baby keluar awal, buat exercises squat pastu pujuk lagi.. kaki dah mmg bengkak lepas squat lagi bengkak pulak kakinya 😆

sy due 22/02/23..gdm diet on control..sakit kat tulang pelvik start dri 7m keatas smpai skang setiap mse..kne kuat jugak sbb stay kje lg..😖semoga dgn kesakitan nie dpt memudahkan urusan bersalin nnty dan slamat smuenye..Aamiin..🤲

saya 11/2 ..dua mnggu je lagi .. tnda2 lain xdk lg .tpi sakit celah kangkang,perut mngeras ..nk jln pon sakit dh..sakit bhgian ari2 tu kerap jgk ...doakn sy jgk moga dipermudahkan..2nd bby ..jrak 5 thn dgn anak 1st...tkot plk rasa😅

2y ago

12/2 baby no 2 jrak 6 thn kalau bersali kali ke dua kena jahit lagi ka

Sama jugak tarikh due. 20hb Feb. Anak kedua jugak. Perut mengeras je. jalan dkt mall kejap pun dah cepat penat. Semoga dipermudahkan urusan bersalin utk semua ibu ibu 😊

2y ago

aamiin.. mmng normal kot sy pon jln skjp je da rsa penat 😄😄

sama due 20/2/23 anak no 2 jgk ni.. nervous jgk ni, nk kena tau/peka tanda2 dah nak bersalin mcm mne.. yg anak 1st, kena induce sbb air ketuban kurang, mmg tak tggu tanda

Saya 17/2 sis inshaa Allah ank ke3, nervous jgk skrg cuma ada false contraction je. Semoga Allah mudahkan segala urusan kita Aamiin 🤲🏼

2y ago

Saya pun 17/2 tapi belum ada tanda2 lagi bersalin.. Semoga kita semua mom2.. Dipermudahkan segala urusan bersalin.. Amen 🙏🙏🙏

saya 🙋‍♀️ due 20/2/23 baby girl ank no 3 slps 7 tahun penantian.. semoga kita d permudahkan brsalin n slmt ibu n ank aminnn🤲

2y ago

aamiin . samala due date kita..🤲🤲🤲

saya due 17/2, alhamdulillah dah selamat bersalin pada 26/01, nnti bersalin bnyak kan selawat dan zikir, insyallah dipermudahkan,amin🤲🏻

2y ago

alhamdulillah baby girl/boy .. 😍😍

saya sis same due date.. nervous sgt2..tkot pon ada sis.. harap2 dah ada bukaan..sebab bila jln kt kelengkan sy ada rse berat je..

2y ago

semoga dipermudahkan bersalin 😍😍🥰🥰🥰

sy due 19/2.. anak ke 4.. tp debaran tu setiap kali nk bersalin terasa😅 menanti hari je ni.. hrp dipermudahkan semua

2y ago

kita sma due sis tpi sy kena serah diri 5/2 klu tak bersalin jga nti 6/2 kena induce paksa bersalin sbb sy on ubat tak blh lebih 38w