Due 2/2023

hi mommies! ada tak dekat sini akan bersalin bulan ni? saya insya Allah 23/2/2023 +/-. and skrg masih takde tanda apa2 lagi. mungkin baby selesa dlm perut kot 🤣 but boleh tahu tak apa tanda2 yang perlu saya ke hospital terus? #firsttimemom #firstbaby #ingintahu

8 Balas

Hi sis sama la due date kita, sy pun 23/02/2023 tapi sampai skg belum ada tanda apa" pun nak bersalin muda"han kita semua mommies bersalin normal Aamiinn 😊 btw nie pertama kali sy mengandung dan terus dapat kembar baby boy ♥️🥰

1y ago

InsyaAllah Aamiinn ♥️🥰

due kita lebih kurang. masih belum ada tanda nak bersalin. - bloody show - lendir mucus plug - contraction yang kerap bukan Braxton Hicks - keluar air ketuban moga baby kita baik² saja. 🥰

1y ago

amin aminnnn

Tanda bersalin: Kekerapan contraction betul, Blood show Air ketuban pecah Itu yg saya ingat

1y ago

Jika risau jumpa doktor

sy 21/2... ad keluar lendir coklat ... tp sakit contraction xd lg ...

saya due 12/2 pon masih tiada tanda lagi. huhu

Sy due 24/2. Masih tkda tanda lagi

sy due 20/2..xda tanda lgi jgk..