39minggu 4hari

Masih belum keluar tanda² lg..due 20/2/23 Ade yg sama ke😢risau

6 Balas

Sma sy dlu sis,xda apa2 tanda.Jd admit Hospital ikut tarikh doktor je,lepastu induce,branak paksa&alami contraction yg teramat skit effect induce.Keesokannya bru Nurse&doktor yg buka kan jalan utk air ketuban pecah.Baru pegi labour room.😓

2y ago

cuba sis buat2 aktif,berjalan2.

due saya 24/2 ni . sama juga tiada tanda 😣😅 sama sama kita ikhtiar dan berdoa semoga dipermudah segala urusan ya Aamiin

smee lh syee dh dyee dyee.. tanda cumee pinggang Yee sakit

sem la sis syee due date x adee tanda2 risau jugak ni ..

2y ago

tpi syee dh rose contraction dyee.. layan kn dulu Smpai dh nak pkul 6 kalau x kurang jugak serah diri

Saya due 22/2 sis. Pun takde tanda tanda lagi. Nebes 😓

2y ago

sama due kita Masih xde tanda apa lg takut rs jika dipaksa besalin..semoga sehari 2lg besalin la hndaknya🥲

sama saya pun belum bersalin lagi due 20/2/23