Tolong aminkan ya

Saya doakan semua orang yang sedang ber ttc sama ada baca atau tidak posting ini, dikurniakan rezeki hamil pada tahun ini dan bersalin pada tahun ini atau tahun depan. Amiinnn ♥️

19 Balas

aaminn ya mujib..semoga Allah permudahkan urusan kita semua..semoga direzekikan dgn zuriat soleh solehah penyejuk mata penawar hati nanti🤲

2y ago

in shaa Allah aminnnn yra ♥️

Aaminn allahuma aaminnn .. moga ada rezeki kite semua mengandung tahun ni ..InshaAllah..

2y ago

in shaa Allah aminnn yra

🙏🙏 semoga semua yg sedang ttc di berikan rezeki hamil secepatnya amin🙏

2y ago

Aminnnn yra 🤲🏻

aminnn ...aminnn ...moga allah hadirkan buat kita semua penyeri hidup

2y ago

Aminnn yra 🤲🏻

Aamiin Allahumma Aamiin dan dipermudahkan urusan kehamilan

2y ago

🤲🏻😊

Amin ❤️❤️❤️ semoga dipermudahkan segalanya 🥰

2y ago

in shaa Allah aminnn yra

InsyaAllah.. Aamin2 Ya Rabb.. ❤

2y ago

in shaa Allah amiinnn yra

Aamiinn semoga ada rezeki

amin❤️❤️

Aaminnn Ya Allah...