Aminn kan beramai2..

Saya doakan pada mana2 wanita yg sedang menunggu kehadiran cahaya mata/masih ttc akan dipermudahkan segala urusan dan dpt juga merasai kehamilan yg dinanti2 xlama lagi...Allahumma Amiin... Alhamdulillah, setelah ttc almost 4years, hadap macam2 emosi dan perasaan dalam ttc journey, akhirnya Allah izinkan saya hamil. Kehamilan dah dkt 10week, kawan2 semua doakan saya ya agar dipermudahkan segala proses kehamilan dan kelahiran baby nanti ya... InshaAllah nanti saya akan share apa yg saya dah cuba amalkan waktu ttc ni atas nasihat doktor..mungkin sedikit sebanyak dpt bantu kawan2 juga ya ??

48 Balas

Allahumma aamiin. Tahniah puan. Alhamdulillah allah dah maqbulkan doa puan. Jg diri sellu. Jg kshtn ye♥️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers