COVID fighter

Saya disahkan positif COVID and now dah masuk hari yang 3. Sintom COVID macam demam, batuk, selsema, lesu, sakit kepala, kurang selera makan, suhu badan pun tak berapa normal tiba-tiba panas and tak berpeluh. Any suggestions from mummy's dalam group ni untuk redakan sintom ni? Or yang ada experience kena COVID time pregnant. Tq so much, #firstbaby #pleasehelp

6 Balas

sy pun skrg xbrpe sht .panas on off..skitpale,.batuk & selsema..tp lepas mkn panadol, ok..kua byk peluh..mkn mmg xde selere..puan try mkn panadol, n mnum pati delima gulsan. kalo ade, mnum air badak jgk..utk kurgkn pns..

2y ago

terima kasih

Saya haritu positive masa 22w. Demam saya mandi dgn air lemon utk sejukkan badan. Makan buah. Rehat banyak2. Utk batuk saya guna spray zensil mouth spray. Tiap kali rasa nk batuk tu terus spray

2y ago

Semoga cepat sembuh. Fikir yg positive je InshaAllah cepat sihat

sis pregnant berapa bln? ada org suggest mkn habatussauda n madu...in Sha Allah membantu

2y ago

saya pregnant 5 bulan, baiklah. terima kasih.

Banyakkn minum air kosong puan…sy pon baru habis kuarantin d hosp & positif covid masa 35w

mudah mudahan Allah sembuhkan puan dgn baik tanpa mudarat 🤲🌻

saya pun sama , baru positive covid . hari ketiga .

2y ago

aminn insyaAllah