Induce 2 ogos

Saya di induce hrini..bole share tips bgi cpt bukaan#pleasehelp #bantusharing

Induce 2 ogos
14 Balas

Sy pon nyaris kena bius 29 hb leaking masa 28 hb , sy banyak kan berjalan n cangkung kat tandas huhu , last2 tak kena induce pagi 29 tu da bersalin

3y ago

Alhamdulillah syukur sis tahniah ya selamat berpantng

wahh tanniah sis dan smoga dipermudahkan urusan bersalin & pantang nnti 😊, sy ni tgh hitung hari tk sabarrr nak gigit tgn baby 😂😂😂

3y ago

semoga dipermudahkan urusan awak 😘😘😘just layan dgn tenang je contraction tu nnti okay

sy pun bersalin induce bln jun haritu. sis kena byk mencangkung, berjalan. moga sis dipermudahkan segala urusan.

3y ago

amin alhamdulillah dah delivery baby girl 10.56am tdi hihihi

Dh induce ke? Kalau dh just relax je nnti ubat akan jln & laluan terbuka perlahan2 💪🏼

3y ago

Alhamdulillah puan tahniah💪🏼selamat berpantang

semoga dipermudahkan kan puan, bnyakkn berjalan.. selamat berpantang🤗

3y ago

thankyou sis 💕💕😘

banyak kan berjalan sis. dan semoga d permudahkan Amin.

3y ago

alhamdulilla saya da selamat bersalin ... 10.56am tdi..saya byk kan jalan dan cangkung

banyakkan berjalan..semoga d permudahkan segalanya..

3y ago

thankyiuuuuuu dear❤️❤️❤️

semoga dipermudahkan urusan sis 💪

Minum la air seluso mmg cpt bukaan

semoga dipermudahkan urusan sis...