Muak

Saya dh tukar mcm2 susu fm.. But still anak saya muak susu stiap kali lps minum.. So pls help me frens

Muak
2 Balas

Sama ada dia kenyang sgt, kembung atau susu tak sesuai..anak sy mmg dh try dr mahal smp murah.. pediasure, friso, mcm2 la tp yg sesuai dugro complete dgn fernleaf 1-3 je..time cm ni mmg try and error je awk mana yg sesuai..huhu..try similac, anmum, pediasure, dugro, dupro, S26, friso, dutch lady, lactogen, NAN nutrient kids, dugro sure..ni antara yg sy dh try la..awk try k..😊

Cuba susu s26. All the best mummy.