11week,bby bum dh nmpk?

Saya dh nmpk tp Kerap sakit pinggul klu lama duduk,perut rsa xselesa,muntah masih ade cuma xslalu, Mcm skrg bulan puasa sy bpuasa,tp dlm jam 2ptg mulalah sakit kpala,angin,n gigil badan. Ada x sama mcm saya? #ingintahu #pendapat

1 Balas

Kalau 11 week kecik lagi sis tapi nnti dlm 14 week da nmpk jantung baby.. & elakkan berpuasa klau memudaratkan.. kesian dekt baby.. Sebb saya pun x puasa rasa y sama jadi terus buka.. risau babby