28week5day

saya dh nak masok 7 bulan .. tapi masih muntah lagi .. kenapa yea ?! rasa tak larat sgt menekan perut time muntah to .. tapi selera makan okeyh je .. ???

1 Balas

normal tu sis..lain org lain ragamnya..hormon n pmbawakan ni lain2..sy prgnnt ank first dlu pn mmg mntah2 smpai bsalin..tp slera mkn ok je

5y ago

in sha Allah xde apa tu..doa bnyk2 mntak bby sntiasa dilindungi..asalkn slera mommy ok n prgerakan bby ok in sha Allah bby ok je..sy prgnnt tiga2 ank lain ragam sis..sabar jelah 😅😅