miss period

saya dh miss period 3hari cek upt jap ada jap xde..rasa dh mls nk cek..nk p klinik kang kena sampai rm 200 tah apa dia cek pun xtahu..membazir je..jap ada merah..jap samar jap xde langsung..50batang upt hbs mcm tu je..ada mommy kt sini kena mcm sayax?

2 Balas

Hi. Sy check after 2days delay. N samar. After that sy tak check2 pon. Sy consume folic acid. N after 1week check lagi. Second line dh pekat. Yeayy. Sis jgn risau. Jgn selalu check sbb nanti rasa tak tenang. Sis tggu je after a week mcm tu.