Period delay 8 hari, adakah itu faint line? Anybody can see it? 🥰

Period dh delay 8 hari , nie cek lepas isyak tadi , pinjam mata korang jap 😁

Period delay 8 hari, adakah itu faint line? Anybody can see it? 🥰
12 Balas

1st glance nampak macam satu, tapi bila tenung lama2 nampak macam 2. Tp line dia sangat2 samar, ada takde je. Cadangan saya, 1) check urine masa 1st urine awal pagi. kalau masih sama line dia. 2) tunggu dalam dua minggu, check lagi awal pagi juga. masa ni hormon pregnant tu dah makin banyak so line akan lagi pekat patutnya. 3) kalau Masih sama line tu, antara ada takde atau line dah pekat dah. boleh pergi klinik swasta je minta scan. nampak kantung or anything tak. moga dipermudahkan urusan ya sis.

sy lewat 8 hari. hari ke 8 tu terus cek upt guna dip n tell. memula samar2 je wrne kt T line tu. lama2 makin terang 😂

better check awal pgi sis , urine pertama tu .. lgi valid bacaan .. yg ni nmpk 1 line ja sis .. sorry ..

Nampak cam samar, Sy syorkan guna upt dip n tell... Upt jenis ini x pernah mengelirukan..dan line akan sgt jelas

2y ago

betul sis

nampak 2 line tp samar2 yg 1 line tu,better cek waktu air kencing pertama pg..semoga ada rezeki sis..

Saya nampak 2line sis tpi agak samar. Sis coba waktu subuh insyaallah ada rezeki baby 👶🏻

Nampak ada line samar.. cuba check esok pagi2 guna 1st urine.. mesti line jelas sikit 😍

update : alhamdullilah terang line test awl bgn tido tadi.. alhamdullilah

2y ago

kitaran 28 days.. nie hari ke-8 delay period.. mse cek hari ke-6 pn -ve lg ..

Ulang balik esok pagi. Urine pertama lps bangun tidur.

Awal mungkin ya. Cuba la bertahan dan tggu minggu depan