miss period

saya dh miss period 3hari cek upt jap ada jap xde..rasa dh mls nk cek..nk p klinik kang kena sampai rm 200 tah apa dia cek pun xtahu..membazir je..jap ada merah..jap samar jap xde langsung..50batang upt hbs mcm tu je..ada mommy kt sini kena mcm sayax?

2 Balas

Mcm saya la tu. Tp after seminggu missed period alhamdulillah positive. Kalau ikut last period dh nak masuk 7w. Tp sbb ovulation saya lambat so baby baru nak masuk 6w. Beza seminggu. Sbb tu awak mcmtu jgk kot. Semoga ada khabar baik 🥰