Upt negative

Saya dh lewat period sebulan, haritu cek clearblue dia tulis pregnant 1-2,tp sy try cek smula negative plak.. Sedihnya.. Ibu2 rsa apa ptut sy bt

1 Balas

Check semula tu guna clear blue jugak ke atau upt lain? Kalau upt lain yang biasa mungkin tak sesensitif upt clear blue tu.

3y ago

Oh mungkin kandungan baru lagi upt strip tak sensitif macam clearblue. Jaga diri & cuba test semula dalam 2minggu lagi. InsyaAllah. Semoga ada rezeki buat puan😊