Sakit dibahagian bawah perut normal ke?

Saya dh berapa hari rasa sakit dibahagian bawah perut.rasa sakit macam nak membuang tpi bila pergi tandas tkmembuang pun.anak active.kiraan untuk anak gerak pun normal.dekat miss v tksakit.nk membuang pun tksakit.cumanya dibahagian bawah perut.yg ada stretch marks tu sakit.nak kene pergi hospital ke?Sy baru masuk 30 minggu 4 hari.sy first mom.jadi Sy tktahu nak buat apa.

1 Balas

Takda turun tanda lg kan maksud nya keluar darah? Sakit dibahagian bwh tu normal sis asalkan baby aktif cukup tendang okay dh tu. Jgn risau k. Just rest & enjoy your journey ☺️