normal kee awal kehamilan takde loya & muntah2 ?

saya dh 5 week. normal ke masih belum ada simtom loya2 & muntah.?

31 Balas

normal kalau blh sy pon tak mau ade alahan sampai gastrik ulang alik hospital sbb muntah Kene amik darah masok air sokmo kalau sis xde alahan Alhamdulilah🌼🤲

normal je klau tkde alahan hihi btw congratulations ❤️ klau blh jngn mntk² ada ye sbb perit alahan ni , badan rasa tak sedap je mnjang , itu ini tk blh bau

Sy langsung takde alahan, loya atau sensitif sebarang bau. Da masuk pertengahan second trimester. Alhamdulillah syukur. Lg best sbnrnya. 😊

Alhamdulillah la , awak sama macam saya dari awai pregnant smpai dah lani 35minggu still takdak alahan … cumanya berat naik mendadak 😅

Normal je .Jgn mintak2 tau .Sbb sy mula2 dulu pun hairan knp tkde loya .Sekali da masuk 8week da start benda2 ni🤣🤣

Normal awak. Saya alhamdulillah dah pertangahan trims ke 2 takde muntah2. 1st trimester just loyer je. Now dah tak de

mungkin awal lagi.. mcm sy 8w ke atas bru start... ataupun mmng rezeki sis x da alahan 😊...... jaga kesihatan 🧡

Uii..jgn di minta loya2 tu..Sy mula2 xde mual jugak.. masuk 2bulan, 3 bulan muntah non stop. Minum air pun muntah..

TERsangat normal😂 kalau boleh jgn diminta laaa loya muntah2 tu🤣😂 minta je lesu ke malas ke hahahaha

Normal. Tapi saya terbalik pulak. Awal2 takde. 6 bulan ke atas pulak loya dan muntah teruk ☺️