askum mumy2 sapa kat sini ada tanda dh skit2 mummy dh berapa week👶🏻👶🏻

saya dh 39week2days dh dok sakit2 dh kat bawah perut ahik megeras jaa nk tdo pun tk boleh kan👶🏻👶🏻

askum mumy2 sapa kat sini ada tanda dh skit2 mummy dh berapa week👶🏻👶🏻
10 Balas

Sy pun sama, esok da 40w. Tp masa 25hb tu ada kluar lindir cmpur darah skli cek xda bukaan, smpi skrg, rasa Sakit2 ada tp yg kejap jer, Hilang2. Skrg ni xda sakit apa2 bhgian celah kangkangan jer yg Sakit2 biasa. Harap2 doakn baby sy cepat2 keluar. Aamiin. Baby 1st🥺.

saya dah 40weeks harini tp still takde turun darah+ lendir atau pecah air . sakit2 mcm senggugut je tu pun x kerap .. hm minta laa baby kluar harini juga

Waalaikumussalam, normal tu mommy sebab dah nak dekat due date. Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye mommy. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

sy ada juga rsa mcm segugut cm2 sakit smpai tulang belakang , x thu palsu ke betol , perut pun mengeras jak , kpla baby mmg ddk bawah dh

Saya pun dok tunggu hari jugak ni.. Sakit celah miss v je setakat ni plus kaki bengkak sikit.. Semoga semua urusan kita dipermudahkan..

samalah saya.. sekarang rse dkt bahgian bawah dh sakit2.. kdg2 smpai mengigil badan dibuatnye.. nk trberak pun ad tpi x berak2..

Sy dh 37w. Rase sakit2 mengeras je la skrg ni. Lg pn sy czer next week doc bg tarikh. Doakan sy dipermudahkan yer 😊

sy dah 37weeks 2day .. celah kangkang, pinggang dan miss v dah start sakit2 .. misi cek haritu kpla dah masuk laluan

sama ..skg dah 40w1d tiap malam susah nak tidur ,perut mengeras,kdg memulas..bila siang ok je ,mlm je mcm ni

Sy pun ad rasa sma ngn awk..tgu btl2 ad tnda sakit je..hihihi..smoga dpermudakan urusan nnti😊