keputihan pada third trimester

saya dh 36 week 4day normal ke kalau tiba² ade keputihan ? sbb saya dari first trimester smpai skrng tkde keputihan pun.

4 Balas

saya 36w5d . keputihan saya pun baru keluar 3rd trimester ni sama macam sis . kalau keputihan sis transparent / color putih tu normal . kalau bertukar color kuning / hijau gatal tu TAK normal . sis boleh pergi hosp nanti doc bagi ubat insert dalam miss v . macam saya baru je 2 hari lepas pergi hosp sebab keputihan color hijau , dpt ubat & nasib doc check tak de apa pun . so untuk sis…anything rasa lain macam…just terus gi hosp, klau tanya pendapat orang lain lain kan kdg betul kdg tak.