Sakit pinggang

saya dh 32weeks ..semalam terjaga dari tidur sakit pinggang yakmat mcm nak terbelah 2, ngilu rasanya..normal ke tu..pagi2 nie lenguh, tpi xde turun tanda apa2 lagi..risau sbab doc ckp baby dh kt laluan

2 Balas

Normal tu..sy lg lh..dh 38 weeks 2 Hari..mlm je perut sakit2..x boleh nk Tito..siang je lh Tito Lena sikit..

Kalau sakit sangat kena check dgn gynaecologist utk check sama Ada labour pain atau braxton hicks

5y ago

tpi siang nie okey balik..cuma lenguh2 pinggang..tnya akak2 kt ofis nie kata normal