Sakit pinggang

Hi mommies, normal ke early pregnancy dh sakit pinggang?? (Sy skrg baru 9w)Ke sy sorg je😅 boleh kan lumur minyak kt belakang pinggang ni. Sakit n lenguh

7 Balas

Boleh sapu minyak kat belakang pinggang tp jgn guna minyak panas,pakai balm yg sejuk tu, ok sikit. Mmg akan sakit pinggang klu duduk terlalu lama. Normal je tu, asalkan jgn sakit mcm senggut yg kuat tu.

saya baru 3w6d . rasa sakit pinggang , perut tak selesa . duduk lama truss rasa nk tercabut pinggang ni. normal ke sbb macam awal sgt je .

1y ago

sama ngn saya..skng dh 8w..kurang dh.tp masih ada

Sama jer sis,i dari awal tahu pregnant sampai 8 weeks sekarang masih sakit pinggang..

Rasa sakit pinggang, perut kembung dr kata tu normal .. jangan risau 😁

Sama la sis sy baru 8w selalu sakit blkg kalau duduk terlalu lama🥲

1y ago

Kdg2 kalau x tahan mmg sy sapu😂

saya pun macam tu sis, saya 7w saya rasa normal je kot😅

sama sis . sakit pinggang dan cramp .