Scan Pregnancy

saya delay period 3 days, upt pun +ve. bila masa sesuai nak pergi scan untuk confirmkan pregnancy ye? kalau ikut kiraan skrg saya 4w3d.

Scan Pregnancy
5 Balas

wahh congratulations, best nye dapat upt terang terus. confirm2 dh tu. yang samar samar ni la buat pening kepala🥲

1y ago

saya buat time awal pagi, alhamdulillah terus double line. sebab baca katanya kena air kencing first selepas bangun tidur. kalau nak lagi accurate cuba beli clear blue, dorang kata sensitivity clear blue 99% accurate.