Nk tnya perlu trus ke hospital ke

Saya dari pukul 9 tadi smpi skrng,sakit contraction mcm nak sengugut saja..tapi tnda² turun lendir campur darah or pecah air ketuban tak ada plk..kena pergi hospital trus ke.saya dah 37minggu4hari.🤔jalan dah buka ke kalau sekadar sakit mcm nk sengugut je tak ada turun tanda apa².

12 Balas

lain mommy lain rasa dia awak. tak sama. ada yg mmg kerap dtg contraction pergi hospital dh ada bukaan. ada yg dgn trun lendir drh dulu tp xde bukaan dgn contraction lg doctor bg balik. ada yg trun air ketuban. pergi je hospital doctor xmrh awak pon. sy sendiri trun lendir drh dulu. pergi check hospital doctor kata blom smpi masa lg doctor bg balik. esok tu bru stat contraction pergi hospital dh 4cm. petang tu beranak