Morning sickness

Saya dari first prgnant sampai 5bulan ke atas baru stop morning sickness. Dalam masa bawah 5bulan tu mcm2 pnyakit laa . Pening kepala tak boleh bau dapur cepat penat . Hb kurang pasto air kencing kotor sampai pena kena tahan wad 4hari laa . Naik je 6bulan ke atas alhmdllh semua ok dh. Tapi kena gdm plak . N time tu plak mngidam mcm2 nak makan. Nak makan ni makan tu ... last2 kena on ubat . So 38mnggu kena induce . (Jumaat ni) pasto dalam masa 2 3 hari ni saya bangun je tidur saya muntah kuning. Yaallah pahit ya rabbi . Pasto kerap kencing n sembelit . Mybeee tanda2 nak bersalin dh kot kan..huhu .. semoga dipermudahkan urusan saya laaa jumaat ni?

1 Balas

Allahuakbar, besar pengorbanan awak untuk baby awak ni. Lain ibu lain ujiannya. InsyaAllah, Allah balas semuanya mungkin dengan dimudahkan bersalin, atau dimudahkan dapat baby yang senang untuk diuruskan, kurang meragam, wallahualam. Allah itu adil. Kuatkan semangat ye. Kejap je lagi ni.