tabiat makan dan minum ais

saya dari dulu ada tabiat makan ais dan minum air berais. kandungan sekarang 7 minggu, jadi bahaya tak utk bayi? saya ada makan acid folic jugak untuk tambah iron dalam badan. #ingintahu #firstbaby

14 Balas

Air yg kite minum hadam jadi air kecing xjadi drah & xbuat rahim awak kecut kmbng . Ibu2 tolong la sekrg dah 2023 msih xde knowledge about prgncy . Its not about 1st baby or 2nd baby.bila ada appointment dgn nurse tlong tnya nurse atau doc yg awak chekcup