tabiat makan dan minum ais

saya dari dulu ada tabiat makan ais dan minum air berais. kandungan sekarang 7 minggu, jadi bahaya tak utk bayi? saya ada makan acid folic jugak untuk tambah iron dalam badan. #ingintahu #firstbaby

14 Balas

Sis perlu tmbh knowledge sikit ais klau minum jadi suhu bdan ye xjejas kt darah yg jejas kt drh adalah gula.Org yg komen tolong bg jwpan yg betul tolong jgn ckap ikot pglaman biar fakta.nak consume any medicine tolong refer doc yg rawat awak jgn suka2 amik effect dkt awk & baby.