tabiat makan dan minum ais

saya dari dulu ada tabiat makan ais dan minum air berais. kandungan sekarang 7 minggu, jadi bahaya tak utk bayi? saya ada makan acid folic jugak untuk tambah iron dalam badan. #ingintahu #firstbaby

14 Balas

time pregnant twin Sy suka air sejuk & ais.. Sy xbole minum air panas.. nanti rase perut semacam jer.. dari awal hingga bersalin.. so alhamdulillah twin boys lahir xde masalah ape².. 2.81kg & 2.56kg.. and dorg x dapat kuasa frozen 🤣😂 Elsa x nak lepaskan kuasa dia🤣