sakit gigi & kepala

saya dalam pantang baru 7 hari,kepala saya sakit sgt2,gigi pun sakit sgt..betul ke tak boleh makan ubat ya? sy tanya sb sy tk thu...ada yg pernah alami mcm sy tak?ape perlu buat ya ibu2..

2 Balas

Bergantung pada ubat apa mummy. Saya rasa ubat macam paracetamol selamat lagi. Tapi kalau antibiotik ataupun pain killer, baik rujuk doktor dulu

2y ago

trima kasih respon puan,sy cuba ikhtiar dgn paracetamol dlu..

Boleh mkn ubat cm panadol tu... Jgn biar, nnt xdk mood nk jga bby, stress lg bila bby meragam...

2y ago

baik,trima ksh ye sis ..