Minyak angin untuk ibu mengandung

Saya dalam first trimester. Selalu sapu minyak angin dekat dada sebelum tidur. Persoalan saya, boleh ke ibu mengandung pakai minyak angin? Tak jejas apa apa dekat baby ke? Tolong 🙏🏻🙏🏻 sbb saya dan minyak angik tak dapat dipisahkan. Kalau tak selesa sikit mesti letak minyak

4 Balas

Saya pom sama sis msa pregnant xley berpisah nga myk angin.. dr start prengnt smpai msk 7bln bru stop sbb doktor ckp x digalakkan guna.. Sbb risau sy trpksa stop

Okay jer awk, asalkan awak tak letak direct minyak angin tu kt perut dimana terletaknya baby kta.. sis dh brapa mggu ya?

sy spu kt pinggang. bru selesa tidur

Boleh jer sis.