rasa macam mengandung

Saya dah terlepas haid lebih kurang seminggu...sudah rasa simptom2 mengandung...payudara sakit,kram perut...pning2....bila agaknya saya boleh test kehamilan

24 Balas

Boleh dah test.. mase2 mane pon xde hal once hcg dah ade dlm badan.. mcm sy test tgh hari lagi jelas dari test pagi

Boleh test dah

Baru2 ni sy terlepas 2mgu haid..tp -ve upt. Tgu sampai 3mgu delay baru +ve.. Mybe ovulation lambat..

5y ago

Yeke? Alhamdulillah, jaga diri sis 😍

Sy lewt sehari trus cek.da naik double line.excited punya pasal..😅

5y ago

Alhamdulillah. Smoga ada juga rezeki untuk awk😊