Tidak tahu tanda hamil

Saya dh lewat haid 25 hari..tetapi dlm seminggu ini saya ada becak darah yg sikit sja..apakah maksud itu?blkng rasa sakit..perut juga sakit sperti kram..kurang selera#seriusnanya

3 Balas

Mcm sye..fkir sye xsihat je.. Sbb kali pertama, kedua n ketiga buat upt negative.. Da 3 bulan.. Check upt kali ke 4 n 5 positve.. G klinik tau² usia bby da 13 weeks.. 😅

sis dh cuba buat upt ke? semua yg sis bgtahu tu tanda2 awal kehamilan

cek upt la sis supaya tahu positif ke x 😊