sakit ke tak cabut gigi?

saya dah seminggu nahan sakit gigi... menagis"... pregnant nak masuk 6bulan... besok apoiment dgan dokter gigi.... saya firsr time ke dokter gigi... rasa takut sangat...

1 Balas

jgn tkut sis..nnt bby pn ikut stress plak..hehe..klu gigi tgh sakit biasanye doc xkan cabut lg..mb doc akn bg panadol n antibiotik dulu..

5y ago

iyea sis.. tapi sakit nye. Allah je tahu.. sampai ke otak. sampai ke jntung.. mngis meraung".... ank sye yg kecik tak ada salah.. saya marahkan.. rasa kesian tgok dia... ni brapa hari saya tak boleh nak mkan..