xsihat

saya dah nk msk 3 mgu xsihat.. mgu pertma dmm sesema n batuk smpai penat batuknyaa mlm xblh tdo mc dah byk ari lak tu xkja.. mgu k2 sama jgk batuk n sesema xhilang... repeat ubat dgn ank skali dmm sian dia... mgu ni batuk xda sgt dah just bngun pagi2 ja tapi sesema yg teruk pekat berwana hjau smpai sakit gigi muka kepala..g jmpa doc ckp punca sinus... hnya bergantung ubat.. tapi mkn ubT pon sakit jgk.. menahan sakit ja.. smlm doc bg mc dgn arini.. tapi smlm kjaa ari ni mc tp sama still sakit... esk dah kja dah stress rasa nk mnghadapnya.. sbb sakit sgt2 sampai ke kepala.. sakit dia siang ja jDi mlm xda sakit.. ????down nyaa rasa..

2 Balas

sis..of betol sis myb da sinus..try akak blend daun pandan n perahan lemon.. nanti akak akn rsa kelainan ny..