Batuk demam sesema

Saya nk tanya , saya dah 39 week tapi demam batuk dan sesema. Boleh tak saya nk makan ubat batuk sebab rasa mcm teruk dah. Ubat sesema pun boleh makan tak? Takut dos tinggi . Sapa sapa boleh tolong tak?

2 Balas

sy bru kua wad sbb batuk teruk,,kene jakitan kuman dkt paru2…skrg 36w…batuk belum baik lagi..on antiboitik kt umh …baik pegi hspital..wy prgi sbb semput ,batuk tak baik2…skrg oke skit laa…cume batuk je belum hilang

pg hospital sis. dh hujung2 ni sgt bahaya kalau demam. senang boleh kena sawan.