Ada sapa2 Yang kne bersalin awal tak 38week sbb amek ubat kencg manis

Saya dah nak masuk 36 week. Doktr cakap 38 week dh kne bersalin sbb amek ubat lencing Manis, sbb selalu bacaan BSP sy selalu tinggi, Ada sapa2 yg berpengalaman mcm sy tak?

2 Balas

Sy gdm on diet, kne bersalin on the date ' EDD'. Tp cousin sy gdm on insulin.. Dokter mmg induced dy smasa 38week utk kluarkn bby. Tkut baby besar dlm perut.. #TAPSupermoms

Sy pun gdm on ubat jgk bru 33w 36w kena ambik tarikh 38w kena paksa bersalin...