First baby ❤️

Saya dah Minggu 4 hari 5 refer this app. Bila ya sepatutnya saya buka buku pink 😁 first time agak blur apa next kena buat

1 Balas

1st step : boleh ke klinik swasta utk pngesahan kehamilan. Buat masa 6w keatas. Nk jimat & cantik 8w boleh nmpk kntung & heartbeat janin. 2nd step: lps dktr swasta confirmkn kehamilan, call kk berdekatan utk buat temujanji buka buku. Tanya sekali apa dokumen yg perlu dibawa. Buku boleh buka pd 9w-12w. 3rd step: masa hari temujanji bawa dokumen yg klinik minta & gmbr scan dari klinik swasta.