Sakit otot di bahagian kelengkang

Saya dah mengandung 5 bulan dan sejak kebelakangan ini saya sering sakit di bahagian otot bahagian kelengkang. Setiap kali jalan rasa sakit, tak sakit bila duduk n baring je sebab tiada pergerakan kat bahagian kelengkang. Ada yang alami masalah yang sama? Normal ke?

17 Balas

sama la..dh nak masuk 6 ni.tp dr 4-5 bln dh rasa skit2 sakit kt celah tu..sy urut2 jela..kdg lega skit..kdg mcm dh trbiasa so trlupa dh huhu..