pening kepala

saya dah masuk 3rd trimester tiba tiba rasa pening sgt sampai takboleh bangun. normal ke? makan ubat pun kejapa je lega pastu sakit lg

5 Balas

Biasanya kalau pening kepala, salah 1 tanda hb rendah. Better jaga mkn. Mkn mknn yg tinggi iron mcm kerang, organ dalaman. & jgn skip mkn vitamin yg kk bg. Obimin @ maltofer @ zincofer. Kalau sy, obimin rendah iron nya, jd hb sy susah nk naik, sy consume maltofer. Zincofer bagus tinggi iron, tapi sy x boleh nk telan, telan je, sejam kemudian muntah.

4mo ago

Dan mkn vitamin yg kk bagi tu dgn jus ke, supaya penyerapan iron lagi cepat & lagi bagus.