Baby bump

Saya dah masuk 14minggu, first time pregnant, ada tak mommies mcm saya yg belum nampam pun baby bump? Saya risau lah tentang perkembangan baby dlm perut. Last saya buat scan masa 8minggu. Ada tak mommies mcm saya? And bila baby bump boleh kelihatan ya? #pleasehelp #firstbaby #ingintahu

9 Balas

Mmg ada setengah org tak nampak baby bump dia, sbb tu ada yg tak sedar pun diri tu sedang hamil hihi.. Mcm sy pula perut mmg tebal, baru nak masuk 4bulan tapi perut dah mcm 5-6bulan 😅 tak kisah lah nampak perut ke tak, yg penting baby membesar dgn sihat 🥰