Positive atau tak ye. ?

Saya dah lewat period 7 hari. Opk +ve masa 15/6 hritu. Sptutnya period 29/6 . Tp xperiod. Ada brown spot dah around 5 hari cmtu. Upt test lepas maghrib tadi samar2 mcm ni. Upt ni sy beli kt farmasi . Scam tak ye? 😭 #seriusnanya #firstbaby #ingintahu #bantusharing #firstmom #pleasehelp

Positive atau tak ye. ?
15 Balas

nmpk 1 line je.. tggu la lg 2-3 hri repeat test lg.. period regular ke? ade kmungkinan ke yg brown spot 5 hri tu sbenanye period?

10mo ago

sy track ovulation gunaa opk. usually dpo14 dh turun period. sllunya brown spot sehari terus turun freshblood . ni dh dpo21 tp xde period lagi. 🥰🤲