Menunggu Cahaya Mata

Saya dah kawen 2 tahun. Belom dapat zuriat. Ada pengalaman ambil anak angkat tapi beberapa bulan kemudian diambil semula. Saya memang banyak bersabar sekarang. Cuma sentap bila orang kata mungkin sebenarnya saya belom bersedia untuk jadi ibu. Macam mana nak tahu saya bersedia atau tidak sedangkan saya usaha macam2 nakkan anak. Haih

2 Balas

Bukan boleh kena saman ka kalau ambil anak yg dh diangkat semula? Sma mcm kes saudara sy dengan isteri dia. Msa ppuan tu mgandung dia cakap nak bagi, cousin sy ni siap dh beli barang lg utk anak tu. Tup2 anak tu lahir xmau bagi. Kesian. After 11y dorg kawin, ada org betul2 mau bagi. Ppuan tu pn mmg dorg belanja dari kandungan smpai anak tu lahir. Sis dh pg jmpa dktor ka cek ada masalah ka suami isteri?

Kwn rpt I, had to wait for 5 years utk dptkn ank and kte xtwu ble dpt or ble xdpt ank. Kte juz lei study and persiapkn diri je, so that ble smpi mse dy...kte akn lbey bersedia