Habis Pantang korang turun berat berapa? Bersalin czer ade tak petua kempis perut cepat.

Saya dah habis pantang sekaranv masok 2 bulan dah. tapi berat tak turun banyak. btw sy bersalin czer. Berapa lama ye agak2 ambil masa kempiskan perut balik dan dapat berat normal. saya susukan baby makin lah kuat makan. 🥲

11 Balas

Kalau saya, saya makan je selagi anak menyusu supaya khasiat tu baby dpt. Tapi for starter kena cut gula dulu