Hello! Nak tanya pada semua

Pantang bersama suami berapa lama ye? Saya czer. Harini dah masuk 5 minggu saya dah bersalin. Darah pun dah habis.#1stimemom #firstbaby #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

1 Balas

Berdasarkan apa yg saya baca, seeloknya lepas bersalin perlu berpantang 100 hari daripada bersama suami. Tapi saya tak pasti kalau sama juga untuk ibu bersalin czer. Mungkin Ibu2 czer yg lain boleh share pengalaman. #TAPsupermoms #TAPactiveusers