Minum air gula

Saya dah dua kali minum air gula tapi gagal lagi...first minum msa tgh alahan...lps tu second minum 16 weeks..alahan muntah dah takde...tp masih xdpt minum jgk..lps minum trus mcm pening, nk muntah...skrg kena repeat ke 3 plk 🥲

4 Balas

mcm saya msa anak pertama .. 3kali repeat . ke 4 tu saya mnum gula muntah tp saya mnipu je ckp xmuntah malas dh nk kena repeat gula ..tp msa trimester ke 3 kena mnum lg dia ckp sb saya ada sejarah family kncing mnis.. time tu saya mnum alhamdulillah tak munth and mmg tak sangkut gdm .alhamdulillah rsau jugk sb time awal2 mnipu tu sb xtau kputusan btul😅😅

1y ago

oh ya ..skrang mengandung anak 3 . saya kena minum air gula dh and saya tak buat kt kk . buat kt swasta .. saya rasa awak try buat kt swasta je sb mnuman kt swasta berperisa mcm mnum air oren je sedap 🤭

klau sy dlu buat anak pertma hbis je mnum air gula tu trus isap gula2 masam sebb xnk bgi loya munyah...nom 2ni xmnum lagi sebb masih loya muntah

Jgn fikir sangat awak. Minum je, lepas tu tenangkan diri, jgn bnyk berfikir sangat pasal rasa tu. pergi tempat luas, amik udara segar.

Awak try beli dekat farmasi alpro yg ada perisa tu utk elakkan muntah