Bantu saya

Saya dah delay period seminggu, try buat UPT jam 3 pagi. Dapat result positif. Then, saya sambung tidur. Jam 6 pagi saya bangun try test UPT tp guna jenis cassete, dapat result negatif pula. Kenapa ye? Sekarang simptom senak kat ari² dan breast tegang. #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya #firstmom #bantusharing #firsttimemom

Bantu saya
9 Balas

Cuba test guna clearblue atau dipntell dear. Lagi accurate. Takut yang strip tu ada error. InsyaAllah +ve doakan baik2. Goodluck dear ☺️